Dagje cadeau

Uniek cadeau: houten plak voor dagje natuurkantoor

Wil jij iemand een dagje mobiel natuurkantoor cadeau doen? Of gun je jouw medewerkers een unieke werkdag in de Achterhoekse natuur, ter bevordering van vitaliteit, creativiteit, werkgeluk en teamspirit? Bestel dan één of meer houten plakken met op de achterzijde een unieke code die op deze site te verzilveren is voor een dagje mobiel natuurkantoor.  

bundel-groene-plakken

De voordelen van een bosje houten plakken

Een bosje is per stuk goedkoper dan een losse boeking die €300 ex BTW per dag kost.

Kopers van een sleutelbos met 5 of meer houten plakken nodigen we ook uit voor de jaarlijkse ‘bosborrel’ op een mooi plekje in de Achterhoekse natuur. Op zo’n jaarlijks feestje delen we nieuwtjes, plannen en verhalen en lachen, drinken en zingen we samen.

Hoe werkt het met zo'n houten plak of een bosje houtplakken?

Op deze site bestel je een houten plak of een bosje houtplakken. Hoe meer houtplakken je tegelijk bestelt, des te goedkoper elke plak. De korting loopt op tot 20%. Wij bezorgen binnen enkele dagen de bestelling op het opgegeven adres. Elke houten plak heeft op de achterzijde een unieke code die op deze site ingevoerd kan worden voor een gratis werkdag in het mobiel natuurkantoor in de Achterhoek voor maximaal 4 personen. 

De houtplakken met unieke codes dienen binnen 2 jaar na aankoopdatum omgezet te zijn naar een boeking op deze site.

groene-plak