Themadagen

Natuurkantoor themadagen

We organiseren compleet verzorgde themadagen waarvoor je je kan inschrijven. Met het natuurkantoor ga je op pad naar mooie plekjes voor een bijzondere activiteit. De professionele begeleider van de activiteit is tevens de chauffeur van het mobiel natuurkantoor, dat gebruikt wordt als keuken, mini-restaurant, zitplek en gespreksruimte. Eten en drinken is inbegrepen. Je wordt opgehaald en teruggebracht met het natuurkantoor op een centrale plek voor alle deelnemers (afhankelijk waar een ieder vandaan komt). De volgende themadagen staan als eerste op de agenda: 

Voedselbos-tour

dinsdag 5 juni 10-15 uur

We rijden naar twee verschillende voedselbossen in de Achterhoek waar je uitleg en een rondleiding krijgt. 

  • door: William Winkelman
  • inclusief vervoer, eten en drinken
  • prijs: € 150 ex BTW p.p.
Bosbaden

dinsdag 5 juni 10-15 uur

Bij een bosbad treed je heel bewust in contact met de natuur. Je kan een diepe ontspanning ervaren, komt uit je hoofd en bij je innerlijke stilte. De natuur leidt je als vanzelf naar je eigen ware natuur. De natuur helpt je om het ritme van je leven te (durven) volgen. 

Mindfulness wandeling

dinsdag 5 juni 10-15 uur

Een unieke combinatie van wandelen, mindfulness en ademhalingsoefeningen. Tijdens deze wandeling ontvang je oefeningen die jouw team even uit de actieve DOEN modus haalt. Zo ontstaat er weer ruimte om met frisse energie de dag verder te vervolgen.

De themadagen gaan door bij tenminste 3 deelnemers. Na boeking krijg je direct bericht of de themadag al definitief doorgaat. Mocht het niet doorgaan, dan ontvang je uiterlijk hierover 2 weken voorafgaand aan de themadag. Bij niet doorgaan, ontvang je 100% van je betaalde bedrag retour binnen twee weken na de annuleringsdatum. Heb je geboekt en wil je annuleren? Dan kan dat tot drie weken  voorafgaand aan de themadag kosteloos (je ontvangt dan je betaalde bedrag 100% retour). Annuleer je tussen drie weken en drie dagen voorafgaand aan de themadag, dan ontvang je 25% van je betaalde bedrag retour. Annuleer je nog later, dan krijg je niets van je betaalde bedrag retour. Na jouw boeking ontvang je informatie van de themadag-begeleider met verdere details en kan je eventuele vragen aan hem of haar stellen.