Over

Over ons

Wij hebben elkaar gevonden. Esther, Raymond, William en Remko. Natuurkantoor matties, soulmates. We staan op dezelfde manier in het leven: genieten van natuur en eenvoud, trots zijn op de Achterhoek, bij jezelf blijven en samen de wereld een beetje mooier maken. Met Mobiel Natuurkantoor veranderen we dromen in doelen en vervolgens in daden. We hebben samen al veel gespard, gelachen en geknutseld.

Onze stip aan de horizon is dat duizenden mensen en organisaties laagdrempelig gebruik maken van ons concept en zo ontdekken dat ze voor zichzelf, voor hun werk, omgeving en maatschappij veel waarde creƫren. Dat werken in de natuur vanuit het mobiele natuurkantoor een geluksdrank is met een verrassende en gezonde mix van autonomie, vrijheid, rust, creativiteit, scherpte, zingeving en energie. Stap in en ervaar het ook!

Wie werken er bij natuurkantoor Achterhoek? - Esther
Esther Ruesen

directeur Stadsmuseum Doetinchem, VVV en Stadsgalerie, ondernemer in rouw- en verliesbegeleiding

Wie werken er bij natuurkantoor Achterhoek? - Raymond
Raymond Wentink

oprichter/eigenaar van SINGA - experts in Vision, Artificial Intelligence (AI) en Robotics

William Winkelman

operationeel manager bij financiƫle dienstverlener en ondernemer vastgoedbeheer

Wie werken er bij natuurkantoor Achterhoek? - Remko
Remko ten Brinke

helpt organisaties met strategie, marketing en communicatie, altijd met focus op maatschappelijke betekenis en duurzaamheid.


Wij organiseren graag een onvergetelijke dag voor je, met het mobiel natuurkantoor in de Achterhoekse natuur. Vertel jouw wensen en we maken er natuurlijk iets moois van!